RemiKids StudieHuis
Remedial teaching, studiebegeleiding en coaching

Gedrag en sociale communicatie coaching

Bij Remikids kunt u terecht voor verschillende soorten coaching en trainingen op het gebied van het gedrag en de sociale communicatie vaardigheden van uw kind. 

Door op 'meer informatie' te klikken komt u op de cursuspagina met verdere toelichting.MatriXcoaching

De MatriXmethode is ontwikkeld door Ingrid Stoop en is gebaseerd op NLP-technieken. Van een onhandige strategie naar een handige interne strategie. Want als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Meer informatie


Kindertolk - PresentChild

Presentchild is een methodiek waarbij het gedrag en/of de klacht van het kind vertaald wordt naar het leven van de ouders. De methodiek is erop gericht inzicht te verwerven in een onbewust deel van je leven met als doel je kind op deze manier van het probleem af te helpen. 

Meer informatie


Coaching ouder/kind

Coaching waarbij de relatie tussen ouder en kind centraal staat met als doel om meer inzicht te krijgen in de communicatie met jouw kind.


SOVA training de coole kikker

De Coole Kikker is een sociale vaardigheids- en assertiviteitstraining voor kinderen vanaf groep 3 tot en met groep 8. De Coole Kikker training bestaat uit 12 bijeenkomsten van 1,5 uur en wordt gegeven in een groep van maximaal 6 jongens of meisjes.

Meer informatie


Vriendenprogramma

Is uw kind onzeker of heeft hij/zij een laag zelfbeeld? Heeft uw kind moeite met het reguleren van zijn/haar emoties? VRIENDEN is een programma dat kinderen vaardigheden aanleert waarmee zij hun gedrag en gedachten kunnen aanpakken om uiteindelijk emoties beter te kunnen reguleren.  


Faalangst reductie

Iedereen maakt wel eens fouten. Maar als de angst om fouten te maken te groot wordt kan dit een belemmerende werking hebben. 1 op de 10 kinderen heeft last van faalangst. Deze training is erop gebasseerd om deze angst bij kinderen te reduceren of ze te helpen ermee om te gaan. 


Teken je gesprek

Teken je gesprek®  is het visualiseren van een gesprek. Met symbolen, kleuren en kernachtige beschrijvingen, wordt er een visueel verslag gemaakt van wat er verteld wordt.

Meer informatie


INPP Reflextherapie

De INPP-methode bestaat uit een reeks specifieke bewegingsoefeningen die ervoor kunnen zorgen dat niet geïnhibeerde (baby) reflexen alsnog worden geremd en in de goede volgorde worden teruggezet.

Meer informatie


E-mailen
Bellen
Info