RemiKids StudieHuis
Remedial teaching, studiebegeleiding en coaching

HET TEAM

Monique Michorius
Van oorsprong ben ik leerkracht en heb ik ruim 20 jaar ervaring in het reguliere en Montessori-onderwijs. Hierna heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om me verder te bekwamen in het begeleiden van leerlingen en ouders bij het leer- en ontwikkelingsproces. Mijn passie ligt dan ook bij het helpen en begeleiden zodat ouders en kinderen weer in balans komen.

"Het is telkens weer een uitdaging om te zoeken naar de meest geschikte begeleiding voor een leerling. Om dan te zien hoe zo'n kind opbloeit, soms maar met een paar sessies, dat is geweldig."
 

Telefoon: 06 46 26 07 94
E-mail: monique@remikids.nl 

Marjolein Purmer
Mijn naam is Marjolein Purmer en ik werk sinds september 2017 bij Remikids.  Na mijn studie Maatschappelijk werk en Dienstverlening ben ik als begeleider gaan werken in de gehandicaptensector. Dit heb ik ruim 14 jaar met ontzettend veel plezier gedaan. In 2013 heb ik mijn Master Pedagogiek afgerond.  Bij Remkids geef ik zowel huiswerkbegeleiding als individuele begeleiding. Verder ben ik kindercoach en gecertificeerd Rots&Water trainer.

"ik vind het een mooie uitdaging om leerlingen op hun eigen niveau te coachen en te begeleiden, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen."

Telefoon: 06 30 88 64 78
E-mail: marjolein@remikids.nl

Jolisa Rodriguez

Telefoon: 06 51 91 86 62 
E-mail: jolisa@remikids.nl


 

 

E-mailen
Bellen
Info